Groepslessen

…the first small step to big fun …

‘Veilig leren longboarden’, daar draait het bij ons om, naast FUN!

Jong of oud, schrik of geen schrik, beginner of semi-beginner, kom naar een longboardles van Beezzboards. Stapsgewijs leer jij de eerste juiste handelingen in het longboarden.

We laten iedereen graag kennismaken met deze sport, hobby en ontstresser. We promoten een “relaxe levensstijl”, die wij allemaal wel kunnen gebruiken. En leuk meegenomen: met longboarden verbrand je wel effectief calorieën.

Opstappen, riden, stoppen, afstappen, cruisen, draaien, footbreak, de eerste longboarddance moves, … Je leert het allemaal met Beezzboards.

Chillax from time to time. Leer longboarden.
Ride the Bee-way!

Waar?

  • In de sporthal van Provinciaal Domein Puyenbroeck, Wachtebeke
  • In de Sportschuur, Regattenlaan 10, Gent

Wanneer?

Houd de Beezzboardsagenda in het oog of volg ons op Facebook. Alle groepslessen zijn daar te vinden.

Check de agenda en reserveer jouw plaats in een van de volgende longboardlessen met Beezzboards.

Ze beloven goed weer? Dan zijn we er als de kippen bij om een extra les in te plannen.

Hoeveel kost een longboardles?

18 euro voor 2u les. In deze prijs is het gebruik van alle longboardmaterialen inbegrepen. Kom je na het 6de u les met je eigen materiaal, dan betaal je slechts de helft van de prijs. Wist je trouwens dat je ook bij ons je longboardmateriaal kan aankopen?

Voor een korte lessenreeks van 2 lessen voor gevorderden, mede onder begeleiding van een ervaren longboarder, betaal je 36 euro voor de 2 lessen. Schrijf je maar in voor één van de twee lessen uit de lessenreeks, dan betaal je 20 euro voor 2u les.

Heb je al meerdere lessen voor beginners en gevorderden gevolgd en kom je gewoon wat mee skaten, met je eigen materiaal, dan kom je natuurlijk gratis. Altijd welkom!

Voorzie platte schoenen en een flesje water. Longboards, helmen en beschermingsmateriaal worden voorzien door Beezzboards.

Schrijf je nu in: mail naar bee.one@beezzboards.be, stuur ons een berichtje op Facebook of vul het contactformulier hieronder in.